Кожному чоловіку з Чернівців, який поїде днями на Майдан в Київ подарую цікаву книгу і поцілунок в щічку!*

Я знаю, що Ви теж в цю ніч не спали! Ви бачите, що у цієї влади нема ні серця, ні совісті. Я підлікувалася два дні вдома і знову їхатиму в Київ. Я не зможу стояти плече в плече з «Беркутом», тому прошу кожного чоловіка, який знає, що він – щасливе майбутнє кожної жінки і нашої Країни! Ми – надзвичайна нація! Ми всі це знаємо!
[Я знаю людей в яких зовсім нема грошей, але вони відпросилися з роботи (у багатьох дирекція лише благословила це бажання), купили квиток-плацкарт і поїхали в Київ. Вони сплять десь на підлозі, або в палатках. Вони їдять те, що готують на Майдані і вірять! вірять! вірять! А я кажу, що зможемо знайти Вам тепле затишне житло, якщо не можете жити на Майдані.]
Кохані чоловіки, якщо Ви поїдете на Майдан в Київ, я обіцяю пригощати Вас найсмачнішими канапками та кавою, якщо бажатимете, обійматиму кожного і молитись за нашу Єдину Мрію!
Це надзвичайна єдність! Це надзвичайна енергія! Там можна емоційно та духовно зцілитися! У таких ситуація краще працює гормон щастя, бо в такі хвилини ми можемо радіти з малого, а це найбільша людська цінність!
Зараз на Майдані концентрація найкращої Господньої енергії!
Обіймаю нас серцем! Зустрінемось на Майдані в Києві!
п.с. Мріятиму про такого козака, як кожен з Вас, хто не сидіть на місці, а живе Майданом! ;)
* за подарунками пищіть мені на ФБ www.facebook.com/chrystja.vengrynjyk

4 коментарі

Віктор Довганич
Хто не дивився трансляцію той зранку нічого не зрозуміє. Беркут нікого не бив. Сцену не захоплював. А хто дивився… Слів нема. Вже вдруге закликаєш поїхати.Завтра їду.
Христя Венгринюк
З мене подарунок, пане Вікторе :)Хоч я знаю, що Ви їдете не через це.
Віктор Довганич
Я їду в Київ, щоб жити в Україні. Якщо не їхати в Київ то зразу можна виїзжати з цієї країни. Влада дуже наполеглево показує свій звірячий оскал, і мов би всіх застерігає, насмійте мати свою думку, всіх розженем, а хто не підчиниться — силою, арештами заставим мовчати і бути бидлом і козлами, які заважають їм жити. Сьогодні, на щастя, Майдан не розігнали. Влада спостерігає за реакцію людей. Прізвище Чаушеску вже висить над країною. Не зреагувати на події сьогоднішньої ночі приходом великої кількості людей на Майдан — дозволити розігнати його завтра.
Андрій Гамаль
повністю згоден з Віктором, і дякую Христині за таке палке звернення, справді «торкнуло»
вночі дивися 3 онлайн трансляції поперемінно перемикаючи звук, сьогодні на Громадському ТВ виклали на ю-тюб каналі зйомки в хорошій якості
www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch
звичайно хотілось би поїхати на Майдан також, тому шукаю собі компанію
пишіть в фейсбук https://www.facebook.com/andymclom
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте